Over ons

 Joloda BV is de Europese verkoop en service centrum van Joloda International Ltd. Het bedrijf levert oplossingen van wereldklasse voor vrachtwagens en containers laden en lossen.
In de ultra-competitieve logistieke omgeving, Joloda heeft klanten, variërend van grote fabrikanten, System integrators en 3PL logistieke bedrijven.
Joloda ontwerpen, produceren en installeren van een brede dwarsdoorsnede van handmatige en automatische truck-laadsystemen uit fabrieken in Liverpool, Anglesey en Nederland
Innovatieve oplossingen hebben de Joloda aproach sinds het bedrijf werd opgericht in 1969 onderbouwd, Gestage groei culmineerde in de overname van de zeer gerespecteerde Hydraroll merk in 2002.
Joloda International is een marktleider in de lucht-cargo-industrie, krantenpapier industrie, fast moving consumer goods distributie, automotive just in time leveringen en de drankenindustrie.
En zo goed als wordt vastgesteld marktleider in de Europese Gemeenschap, Japan en Amerika, Joloda's voorraad distributie en onderhoud mogelijkheden strekken zich uit over 18 landen over de hele wereld.